perjantai 26. elokuuta 2011

Ennen

Muutosta on nyt kaksi viikkoa. Huomasin ensimmäistä kertaa ikävöiväni vanhaa kotiamme. Varsinkin makuuhuoneen siniharmaata Kiurujen yötä. Se antoi hyvät unet.





Oikein makoisasti nukuin pieniä tirsoja myös "Pikkuhuoneessa". Muistan kuinka ilostuin kun tajusin että Ken kiuruista kaunein -tapettia on myös vaaleanpunaisena.



Ps. Piristyin juuri hieman kun muistin että löysin muuttolaatikosta kaksi raporttia mustaa Marimekon Fokus -kangasta. Entisessä asunnossa käytin kangasta pöytäliinana, mutta ehkäpä nyt tapahtuu kunniakas paluu olohuoneen verhojen muodossa.... Täytyy kyllä käydä ostamassa toinen mokoma lisää.





tiistai 23. elokuuta 2011

Muutos

Papusiinialaiset muuttivat elokuun alussa kolhiintuneet kirjoituspöytänsä, verhoilua odottavat nojatuolit ja kymmenet laatikollisensa pupusäästöpankkeja, jouluvaloja ja muovikirahveja uuteen osoitteeseen. Muuton takana ei ollut niinkään tilan ahtaus vaan toimivamman elintilan tavoittelu ja se ikuinen haave puutarhasta.


Kuinka siis kävikään? Sopivaa puutarhaa krassiköynnöksineen ja ruohosipulitupsuineen ei löytynyt. Asunto kuitenkin myytiin ja muutettiin väliaikaisesti, epämääräiseksi ajaksi uuden karheaan kotiin. Tämä järjestely voimassa toistaiseksi, kunnes löydämme taas uudet lankkulattiat mitä narisuttaa.