sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lippulappuja

Taannoin työpaikalla pidetyt designmyyjäiset saivat aikaan pientä vipinää myyjäisiä edeltävänä iltana. Vaikka aikaa suunnitteluun ja toteutukseen oli ollut yli kuukausi, paahdoin järjestelyjen parissa pitkälti yli puolen yön. Lopuksi piti tietenkin hinnoitella työt ja olin ajatellut suunnitella hintalaput tuotteilleni. Hintalappujen suunnitteluhan on lähes yhtä kivaa kuin itse tuotteiden tekeminen. Päätin kuitenkin luopua maailman hienoimmista hintalapuista kun kello läheni yhtä yöllä.

Pengoin paperilaatikkoa ja kaikki A4 arkit olivat vain yksinkertaisesti väärän värisiä. Räikeitä ja rumia.Näppeihini sattui vanha virolainen satukirjanen jonka joskus opiskeluaikoina sain luokkakaveriltani. Paperi oli vanhaa ja pehmoista, värit hehkuvia. Arkki printteriin ja tiedot siitä mitä ja kuinka monta euroa tulostumaan. Vielä kuvioleikkurilla viimeistely ja narunpätkä kiinnitystä varten.



Kirjan paperi ja värit olivat niin kauniit että jätin muutaman arkin tulostamatta. Taidan suunnitella jonkun jutun ihan paperin ehdoilla. Muutama kehystetty printti voisi olla kaunis vaikka lastenhuoneessa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti